Fordele for sponsorer

At blive partner eller sponsor for Rock Challenge® har mange fordele, f.eks muligheder inden for branding, markedsføring og kommunikation.

Vores brand som et positivt og livsbekræftende ungdomsprojekt står prentet ind i bevidstheden hos de hundredtusinder af studerende, der har deltaget i Rock Challenge®. Det er en unik oplevelse, som eleverne tager med sig langt ind i voksenlivet.

Projektet har til formål at motivere unge mennesker til at træffe positive og sunde livsstilsvalg. Dette opnås ved, at de engagerer sig i øvelses-og forberedelsesperioden i tiden op til hver event.

Et partnerskab med Rock Challenge® giver dig mulighed for at forbinde din organisation med den feel-good-faktor, som følger af en positiv ungdomsevent for eleverne, deres familier, lærere, skoler og samfundet i øvrigt. Vi fremmer også kommunikationsmulighederne for vores partnere gennem vores veletablerede kommunikationskanaler.

Muligheden

Vi er meget opsatte på at skabe positive relationer til sponsorerne, og vi har til formål at udvikle innovative, integrerede og spændende muligheder og fordele for alle sponsorer.

Din organisation har en fremragende mulighed for at skabe opmærksomhed om sit brand gennem,placering af logo, skiltning, eventaktiviteter, hosting og meget mere.

Vores events fremkalder en følelsesladet og langsigtet tilknytning til Rock Challenge® og skaber den forandring, der skal til, for at din organisation kan blive associeret med et stærkt brand.

Organisationer har mulighed for at sponsorere enten på lokalt, regionalt eller nationalt plan.

Salgsfremmende aktiviteter

  • Kommunikér et budskab til en målgruppe bestående af unge mennesker, deres kammerater og deres forældre
  • Vær partner med en etableret event med enorm troværdighed
  • Udnyt en effektiv eventplatform til at skabe integrerede marketingsbudskaber
  • Engagér ungdomsmarkedet
  • Bliv set som en proaktiv tilhænger af sunde ungdomsinitiativer